Student Enrollment (1-10)

The following questions must be answered one hundred percent before submittance of Student to said, Lesson No,1.

 1.  Who is the Original Man?

ANSWER:  The original man is the Asiatic Black man; the Maker; the Owner; the Cream of the planet Earth, Father of Civilization, and God of the Universe.

 2.  Who is the Colored Man?

ANSWER:  The Colored man is the Caucasian (white man).  Or, Yacub’s grafted devil,  the Skunk of the planet Earth.

 3.  What is the total population of the Original Nation in the wilderness of
 North America, and all over the planet Earth?

ANSWER: The population of the Original nation in the wilderness of North
America is 17,000,000, with the 2,000,000 Indians making it 19,000,000. All over the planet Earth is 4,400,000,000.

 4.  What is the total population of the Colored people in the wilderness of
North America, and all over the planet earth?

ANSWER:  The population of the Colored people in the wilderness of North is 103,000,000.  All over the planet Earth is 400,000,000.

 5.  What is the area in square miles of the planet earth?

ANSWER:  The square mileage of the plant Earth is 196, 940,000 square miles.

  6.  What is the exact square mileage of useful land that is used everything by the total population of the planet Earth?

ANSWER:  The useful land that is used every day by the total population of the
 planet Earth is 29,000,000 square miles.

 7.  How much of the useful land is used by the original man?

ANSWER: The Original man uses 23,000,000 square miles.

  8. How much of the useful land is used by the Colored man?

ANSWER:  The colored man used 6,000,000 square miles.

  9.  What is the birth record of the said Nation of Islam?

ANSWER: The said Nation of Islam has no birth record, it has no beginning nor ending, it is older than sun, moon and star.

10.  What is the birth record of said Nations other than Islam?

Answer:  Buddhism is 35,000 years old and Christianity is 551 years old.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s