Solar facts

   1.    Mercury is 36,000,000 miles from the Sun.

                          2.   Venus is 67,000,000 miles from the Sun.

                         3.   Earth is 93,000,000 miles from the Sun.

                          4.   Mars is 142,000,000 miles from the Sun.

    5.   Jupiter is 482,000,000 miles from the Sun. 

 6.   Saturn is 886,000,000 miles from the Sun.

                          7.   Uranus is 1,783,000,000 miles from the Sun.

                          8.   Neptune is 2,793,000,000 miles from the Sun.

                               9.   Pluto is 3,680,000,000 miles from the Sun.

Advertisements
Posted in Uncategorized | Leave a comment

Actual Facts

        1.   The Pacific Ocean covers 68,634,000 square miles

        2.   The Atlantic Ocean covers 41,340,000 square miles.

        3.   The Indian Ocean covers 29,321,000 square miles

        4.   The lakes and rivers cover 1,000,000 square miles

        5.   The hills and mountains cover 1,9 10,00() square miles.

        6.   The deserts cover 14,000,000 square miles.

        7.   Mount Everest is 29,141 feet high.

        8.   Sound travels at the rate of 1,120 feet per second.

        9.   Light tales at the rate of 186,000 miles per second.

        10.  The Earth is 93,000,000 miles from the Sun.

        11.  Miles: 1,760 yards equals 1 mile; 5,280 feet equals 1 miles

        12.  The Arctic Ocean covers 390,000 square miles.

              13. There are 12 trillion, 478 billion. 118 million. 400 thousand square inches on the planet Earth.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Lost Found Muslim Lesson No. 2 (1-40)

This Lesson is Answered 

Very Near Correct and All 

Students should Read and 

Study it until he or she 

can Recite it by Heart.

Prophet, W.D. Fard

———————————————————————————————————————————————

 

First Term Examination Assignment

of

Elijah Muhammad

The following questions must be answered by:

—————————————————————————————-

1.     Who made the Holy Koran or Bible?  How long ago?  Will you tell us why does Islam re-new her history every twenty-five thousand years?

ANS.    The Holy Koran or Bible is made by the original people, who is Allah, the supreme being, or (Black man) of Asia.  The Koran will expire in the Year twenty-five thousand; (nine hundred eighty years from the date of this writing).

The Nation of Islam is all-wise and does everything right and exact.

The planet earth, which is the home of Islam, and is approximately twenty-five thousand miles in circumference.  So the wise man of the East (Black man) makes history or Koran to equal his home circumference—a year to every mile. And, thus, every time his history lasts twenty-five thousand years, he renews it for another twenty-five thousand years.

2.   What is the Circumference?

ANS.    24,896 miles; (approximately 25,000 miles).

3.   What is the diameter of the Planet?

ANS.    7,926 miles; (Seven thousand, nine hundred twenty-six miles).

4.   What is the total square mileage?

ANS.    196,940,000 square miles; (One hundred ninety-six million,  nine hundred forty
            thousand square miles).

5.       How much is the land and water?

ANS.    57,255,000 square miles of land.  139,685,000 square miles of water.

6.       What is the total weight of our planet?

ANS.    6-sextillion tons — (a unit followed by twenty-one ciphers).

7.       How fast does our Planet travel per hour?

ANS.    1,037 1/3 miles per hour.

8.       What makes rain, hail, snow and earthquakes?

ANS.    The Earth is, approximately, covered under water;  (approximately 3/4ths of its surface).

 The Sun and moon — having Attracting Power on our Planet, while our Planet — making the terrific speed of 1,037 1/3 miles on its way around the Sun. The Sun draws this water up into the Earth’s rotation, which is called gravitation, in a fine mist that the naked eye can hardly detect.  But as this mist ascends higher, and increasing with other mists of water in different currents of the atmosphere, until when she becomes heavier than gravitation. Then she distills back to the Earth in the form of drops of water or drops of ice, which depends on how heavy the mist was, in the current of the air it was in.

There are some layers or currents of air — real cold and warm, and some very swift and changeable.  So when the water strikes one of these cold currents, it becomes solid ice in small, round drops in form or in a light, fluffy form, which is called snow.  But this water is not ever drawn above six miles from the Earth’s surface by the Sun and moon.  The reason it rains back on our planet is because it cannot get out of the earth’s sphere.  With its high speed of rotating around the Sun — makes it impossible.  

Earthquakes are caused by the Son of man by experimenting on high explosion.  In fact, that all the above is caused by the Son of man.

9.        Why does the Devil teach the eighty-Five Percent that a mystery God brings all this?

ANS.    To conceal the True God, which is the Son of man, and make slaves out of the 85% by keeping them worshipping something he knows they cannot see (invisible) and he lives and makes himself rich from their labor. The 85% knows that it rains, hails and snows; also, hears it thunder above his head, but they do not try to learn who is it that causes all this to happen—by letting the 5% teach them.  He believes in the 10% on face value.

10.       Who is that mystery God?

ANS.     There is not a mystery God. The Son of man has searched for that mystery God for trillions of years and was unable to find a mystery God.  Sot hey have agreed that the only God is the Son of man.  So they lose no time searching for that that does not exist.

11.       Will you sit at home and wait for that mystery God to bring you food?

ANS.      Emphatically No! 

Me and my people, who have been lost from home for three hundred and seventy-nine years, have tied this so-called mystery God for bread, clothing and a Home, and receive nothing but hard times, hunger, naked and out-of-doors.

Also was beat and killed by the ones who advocated that kind of God, and no relief came to us until the Son of Man came to our aid, by the name of our Prophet, W.D. Fard.

12.        Tell us why the Devil does not teach that?

ANS.       Because he desires to make slaves out of all he can so that he can rob them
               and live in luxury.

13.         What brings rain, hail, snow and Earthquakes?

ANS.       They continue daily to teach the 85% that all this that you see such as                rain, snow, hail and Earthquakes comes from that mystery God that no one will ever be able to see until he dies.  This is believed by the 85%.

The 10% know that when man dies that he will never come back and tell the living whether he lied or not because the dead is never known to return from the grave.

All the History of Islam never reveals anything that no man had ever been able to come back from a physical death.  But there is a chance for mental death because the Lost-Found was once dead mentally and many of them revived from it. But they were not physically dead — only mentally dead.

14.           Who is the 85%?

ANS.         The uncivilized people; poison animal eaters; slaves from mental death and power, people who do not know the Living God or their origin in this world, and they worship that they know not what — who are easily led in the wrong direction, but hard to lead into the right direction.

15.     Who is the 10%?

ANS.     The rich; the slave-makers of the poor; who teach the poor lies — to believe that the Almighty, True and Living God is a spook and cannot be seen by the physical eye. Other wise known as:  The Blood-Suckers Of The Poor.

16.    Who is the 5% in the Poor Part of the Earth?

ANS.    They are the poor, righteous Teachers, who do not believe in the teachings of the 10%, and are all-wise; and know who the Living God is; and Teach that the Living God is the Son of man, the supreme being, the (black man) of Asia; and Teach Freedom, Justice and Equality to all the human family of the planet Earth. Otherwise known as:  Civilized People. Also are:  Muslim and Muslim Sons.

17.      What is the meaning of civilization?

ANS.     One having knowledge, wisdom, understanding, culture, refinement and is not savage.  Pursuit of Happiness.

18.   What is the Duty of a civilized person?

ANS.   To teach the uncivilized people, who are savage – civilization (righteousness, the knowledge of himself, the science of everything in life-love, peace and happiness).

19.    If a civilized person does not perform his Duty, what must be done?

ANS.    If  a civilized person does not perform his Duty, which is Teaching civilization to others, they should be punished with a severe punishment. (Ezekiel – Chapter 3, 18th verse; St. Luke – Chapter 12, 47th verse).

20.     What is the prescribed Law of Islam of said, person of that Ability?

ANS.    That the civilized person is held responsible for the uncivilized and he must be punished by the Nation of Islam.

21.   Who was the Founder of Unalike Attract and Like Repel?

ANS.   An original man, who was a scientist by the name of Yacub, born twenty miles from the Holy City (Mecca) in the year – eight thousand four hundred.

22.    How old was the Founder?

ANS.   When Yacub was six years old, while playing with two pieces of steel, he discovered one piece had magnetic in it and the other piece did not. Then he learned that the piece with magnetic attracted the piece that did not have magnetic in it. Then he told his people that when he was old enough, he would make a nation that would be unlike, and he would teach them tricknollegy, and  they would rule for six thousand years.

23.     Tell us what he promised his Nation he would do?

ANS.  That he would make a Devil; graft him from his own people; and that he would teach them how to rule his people for six thousand years.

24.  What was his Idea of making Devil?

ANS.   It was predicted of him that he would make Devil – eight thousand four hundred years before he was born. So he was born with a determined idea to make a people to rule for six thousand years.

25.    How long did it take him to make Devil?

ANS.   Six hundred years he was in grafting devil or making him from the Black man.

26.    What year was that?

ANS.  It was in the year – eight thousand four hundred, which means from the date of our present history of Koran. Or, about two thousand and six hundred years before the birth of the Prophet Musa.

27.  What was the name of the Place where he manufactured the Devil?

ANS.   Pelan.  The same that is called Patmos in the Revelations, Chapter 1:9th verse, an island that is situated in the Agean Sea.

28. And what kind of Rules and Regulations – including all Laws enforced while manufacturing the Devil?

ANS.  Yacub’s first rule was to see that all his followers were healthy, strong and good breeders.  If not, he sent them back (all that he found that was not  good in multiplying), and that they should marry at the age of sixteen. Next, Yacub gave his people the Law On Birth Control – to be enforced while manufacturing the Devil.  That was to destroy the alike and save the unlike, which means kill the (Black babies) and save the brown babies. This law was given to the doctors, the ministers, the nurses and cremator. The Doctor’s law was to examine all that marry.  And this was his law: That anyone desiring to marry must, first, be qualified by the doctor and, in turn, he qualified or disqualified them to the minister. The minister would marry only the ones that were unlike. The Nurse’s law was to kill the Black babies at birth by sticking a needle in the brain of the babies or feed it to some wild beast; and tell the mother that her baby was an angel baby and that it was only taken to heaven, and some day when the mother dies, her baby would have secured her a home in heaven.  But save all the brown ones and tell their mother that she was lucky that her baby was a holy baby; and she should take good care of her baby, educate it, and that some day it would be a great man. All nurses, doctors and ministers – Yacub put them under a death penalty who fail to carry out the law as it was given to them. Also the Cremator, who would burn the Black babies when the nurse  brought it to him. Also death for them if they reveal the Secret. He also had other rules and laws which are not mentioned in this Lesson. 

29.      Tell us why he was successful in all his undertakings?

ANS.    Because the people, who were his followers, obeyed Yacub’s Laws. Regardless what he told them to do, they did it.  If not, they paid with their  lives for every law they broke. Yacub did not build prison houses to imprison his people.  When one fell victim of the law, the penalty was death and was enforced in every victim.

30.   Tell us what and how the Devil is made?

ANS.   The devil is made from the original people by Grafting (by separating the   Germs). In the Black man there exists two germs:  one – a Black germ, and one – a  brown germ. Yacub, with his Law on Birth Control- separated the brown germ from the  Black man and grafted it into a white by destroying the Black germ.  After following this process for six hundred years, the germ became white, and weak, and was no more original. Also, by thinning the original blood, it became weak, and it is no more the same.  Thus, this is the way Yacub made the devil.

31.     To make devil, what must you do first?

ANS.    To make devil, one must begin grafting from the original.

32.    Tell us the mental and physical power of a real devil?

ANS.  The mental power of a real devil is nothing in comparison with the original man.  He only has six ounces of brain, while the original man has seven and one-half ounces of brain which are original. The devil has six ounces of brain; they are grafted brains. The devil’s physical power is less than one-third that of the original man. The devil is weak bone/weak blood because he is grafted from the original, therefore his mental and physical power is much weaker than the original man.

33.     What is devil?

ANS.   A grafted man which is made weak and wicked. Or, any grafted, live germ from the original is a devil.

34.      And can you reform devil?

ANS.  No.  All the prophets have tried to reform him (devil), but were unable.  So they have agreed that it cannot be done unless we graft him back to the original man which takes six hundred years. So instead of losing time grafting him back, they have decided to take him off the planet – who numbers only one to every eleven original people.

35.   Tell us the exact date of the expiration of the devil’s civilization.

ANS.    Expired in Nineteen and Fourteen.

36.   Tell us the exact number of years, months and days of devil being birthed on the planet.

ANS.   Six thousand and twenty years; and seventy-two thousand, two hundred  and forty-one months; two million, one hundred ninety-seven thousand, three hundred and fifty-one days at the date of this writing. (6,020 years; 72,241 months; 2,197,351 days).

37.   Tell us what the devil teaches the eighty-five percent?  That the God is a righteous and unseen being – exists everywhere?

ANS.  ALLAH is the God in the Earth and in the Heavens above, and is Just and True, and there is no unrighteousness in HIM. But is not unseen. Is Seen and is Heard everywhere – for HE is the ALL-EYE-SEEING.

38.  Then why did God make devil?

ANS.   To show forth HIS power – that HE is All-Wise and Righteous. That HE could make a devil, which is weak and wicked, and give the devil power to rule the earth for six thousand years and, then, destroy the devil in one day without falling victim to the devil’s civilization. Otherwise to show and prove that ALLAH is the God – always has been and  always will be.

39.  Now, tell us, would you hope to live to see that the Gods will take the devil into hell in the very near future?

ANS.  Yes.  I fast and pray, ALLAH, in the name of HIS Prophet, W. D. FARD, that I see the Hereafter when ALLAH, in HIS own good time, takes the devil off our Planet.

40.  What will be your reward in regards to the destruction of the devil?

Ans.  Peace and happiness. I will give all I have and all within my power to see this day for which I have waited – 379 years. This Lesson No. 2 was given by our Prophet, W.D. Fard which contains 40 questions answered by Elijah Muhammad, one of the Lost-Founds in the wilderness of North America February 20th, 1934.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Lost-Found Muslim Lesson No. 1 (1-14)

1.    Why isn’t the Devil settled on the Best Part of the Planet                                     
       Earth?

Answer:    Because the Earth belongs to the original Black man.  And knowing that the Devil was wicked and there would not be any peace among them, he put him out in the worst part of the Earth and kept the Best Part preserved for himself ever since he made it.  The Best Part is in Arabia, at the Holy City (Mecca). The Colored man or Caucasian is the Devil. Arabia is in the Far East and is bordered by the Indian Ocean on the south.

2.    Why did Musa have a hard time to civilize the Devil -2,000 B.C.?

Answer:    Because he was a savage.  Savage means a person that has lost the knowledge of himself and who is living a beast life. Musa was a half-original man and a prophet. Two thousand B.C, means before Christ.  In the Asiatic world, it was in the eleventh thousand hour. Civilize means to Teach the knowledge and wisdom of the human family of the planet Earth.

3.    Why did we let half-original man, Columbus, discover the Poor Part of the planet earth?

Answer:    Because the original man is the God and Owner of the Earth, and knows every square inch of it, and has chosen for himself the Best Part.  He did not care about the Poor Part. Columbus was a half-original man was born in Italy, which is southeast Europe.  His full name was Christopher Columbus and the place he discovered North America.  He found the Indians here who were exiled sixteen thousand years ago from India. They are original people.

4.    Why did we run Yacub and his made Devil from the Root of Civilization, over the hot desert, into the caves of  West Asia, as they now call it – Europe?  What is the meaning of Eu and Rope?  How long ago?  What did the Devil bring with him?  What kind of life did he live? And how long before Mossa came to teach the Devil of  the forgotten Tricknollegy?

Answer:    Because they had started making trouble among the righteous people telling lies.  They accused the righteous people causing them to fight and kill one another. Yacub was an original man and was the Father of the Devil. He taught the Devils to do this devilishment. The Root of Civilization is in the Arabian Desert.  We took from them everything except the language and made him walk every step of the way.  It was twenty- two hundred miles.  He went savage and lived in the caves of Europe.  Eu means hillsides and Rope is the rope to bind in.  It was six thousand nineteen years ago. Musa came two thousand years later and taught him how to live a respectful life, how to build a home  for himself and some of the Tricknollegy that Yacub taught him, which was devilishment – telling lies, stealing any how to master the original man. Musa was a half-original, a prophet, which was predicted by the Twenty-Three Scientists in the year, One – fifteen thousand nineteen years ago today.

5.    Why did we take Jerusalem from the Devil?  How long ago?

Answer:    Because one of our righteous brothers, who was a prophet by the name of Jesus, was buried there. He uses his name to shield his dirty religion, which is called Christianity; also, to deceive the people so they will believe in him. Jesus’ Teaching was not Christianity.  It was Freedom, Justice and Equality. Jerusalem is in Palestine (Asia Minor).  Jerusalem is a name given by the Jews, which means founded in peace, and it was first built by the original man, who was called Jebus; also, Salem and Ariel. We took the city from the Devils about seven hundred fifty years ago.

6.    Why does the Devil call our people – Africans?

Answer:    To make our people of North America believe that the people on that continent are the only people they have and are all savage. He bought a trading post in the jungle of that continent. The original people live on this continent and they are the ones who strayed away from civilization and are living a jungle life. The original people call this continent – Asia, but the Devils call it, Africa, to try to divide them. He wants us to think that we are all different.

7.    Why does the Devil keep our people illiterate?

Answer:    So that he can use them for a tool and, also, a slave. He keeps them blind to themselves so that he can master them. Illiterate means ignorant.

8.    Why does the Devil keep our people apart from his social equality?

Answer:    Because he does not want us to know how filthy he is in all his affairs. He is afraid because when we learn about him, we will run him from among us. Socialist means to advocate a society of men or groups of men for one common cause. Equality means to be equal in everything.

9.    Why does Muhammad make the Devil Study from thirty-five to fifty years before he can call himself a Muslim son?  And wear the greatest and only Flag of the Universe?  And he must add a sword on the upper part of the Holy and Greatest Universe Flag of Islam?

Answer:    So that he could clean himself up. A Muslim does not love the Devil regardless to how long he studies.  After he has devoted thirty-five or fifty years trying to learn and do like the original man, he could come and do trading among us and we would not kill him as quick as we would the other Devils – that is, who have not gone under this Study. After he goes through with this Labor from thirty-five to  fifty years, we permit him to wear our Holy Flag, which is the Sun, Moon and Star.  He must add the sword on the upper part. The sword is the emblem of Justice and it was used by the original man in Muhammad’s time. Thus, it was placed on the upper part of the Flag so that the Devil can always see it, so he will keep in mind that any time he reveals the Secrets, his head would be taken off by the sword. We give him this chance so that he could clean himself up and come among us.  The Holy Flag of Islam is the greatest and only Flag  known. The Universe is everything – Sun Moon and Stars. They are planets.  Planets are something grown or made from the beginning. And holy is something that has not been diluted, mixed or tampered with in any form.

10.    Why did Muhammad and any Muslim murder the devil?  What is the Duty of each Muslim in regards to four devils?  What Reward does a Muslim receive by presenting the four devils at one time?

Answer:        Because he is One Hundred Percent wicked will not keep and obey the Laws of Islam. His ways and actions are like a snake of the grafted type. So Muhammad learned that he could not reform the devils, so they had to be murdered. All Muslims will murder the devil they know he is a snake and, also, if he be allowed to live, he would sting someone else. Each Muslim is required to bring four devils. And by bringing and presenting four at one time, his Reward is a button to wear on the lapel of his coat. Also, a free transportation in the Holy City Mecca) to see Brother Muhammad.

11.    Have you not learned that your word shall be Bond regardless of whom or what?

Answer:        Yes.  My word is Bond and Bond is life, and I will give my life before my word shall fail.

12.    What is the meaning of F.O.I.?

Answer:        The Fruit of Islam. The name given to the military Training of the men that belong to islam in North America.

13.    What is the meaning of Lieu. and Capt.?

Answer:     Captain and Lieutenant. The Duty of a Captain is to give Orders to the Lieutenant, and the Lieutenant’s Duty is to teach the private soldiers; also, train them.

14.    What is the meaning of M.G.T. and G.C.C.?

Answer:        Muslim Girls’ Training and General Civilization Class. This was the name given to the Training of women and girls in North America – how to keep house, how to rear children, how to take care of their husbands, sew, cook and, in general, how to act at home and abroad. These Training Units were named by our Prophet and Leader of Islam, W. D. Fard.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Student Enrollment (1-10)

The following questions must be answered one hundred percent before submittance of Student to said, Lesson No,1.

 1.  Who is the Original Man?

ANSWER:  The original man is the Asiatic Black man; the Maker; the Owner; the Cream of the planet Earth, Father of Civilization, and God of the Universe.

 2.  Who is the Colored Man?

ANSWER:  The Colored man is the Caucasian (white man).  Or, Yacub’s grafted devil,  the Skunk of the planet Earth.

 3.  What is the total population of the Original Nation in the wilderness of
 North America, and all over the planet Earth?

ANSWER: The population of the Original nation in the wilderness of North
America is 17,000,000, with the 2,000,000 Indians making it 19,000,000. All over the planet Earth is 4,400,000,000.

 4.  What is the total population of the Colored people in the wilderness of
North America, and all over the planet earth?

ANSWER:  The population of the Colored people in the wilderness of North is 103,000,000.  All over the planet Earth is 400,000,000.

 5.  What is the area in square miles of the planet earth?

ANSWER:  The square mileage of the plant Earth is 196, 940,000 square miles.

  6.  What is the exact square mileage of useful land that is used everything by the total population of the planet Earth?

ANSWER:  The useful land that is used every day by the total population of the
 planet Earth is 29,000,000 square miles.

 7.  How much of the useful land is used by the original man?

ANSWER: The Original man uses 23,000,000 square miles.

  8. How much of the useful land is used by the Colored man?

ANSWER:  The colored man used 6,000,000 square miles.

  9.  What is the birth record of the said Nation of Islam?

ANSWER: The said Nation of Islam has no birth record, it has no beginning nor ending, it is older than sun, moon and star.

10.  What is the birth record of said Nations other than Islam?

Answer:  Buddhism is 35,000 years old and Christianity is 551 years old.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

The Conclusion

This completion of our Supreme Mathematics and our Supreme Alphabet is on a Divine scale of justice for our babies to grow mentally through Islam.  They are designed to relieve you or free you from the devils world.

And the Gods who manifested this understanding are very educationally inclined,  We are only preparing a clear path for the children to remain in peace.  This harmony was expressed on a Supreme Force of teaching the Understanding of living mathematics, which is the science of truth that can give or take life.

We accumulated facts of nature and reality through the purity of our minds.  A Pure mind keeps you in accord with these Supreme Mathematics and Supreme Alphabet, which is knowledge, and Wisdom.  Then you can observe and speak through 120 Lesson and 360 Degrees.

These are only infinite foundations for infinite babies, and all that can comprehend.  I greet you in the highest elevation of intelligence, through the absences of all confusion.

Peace

 

Practice Everything and Complete Eternity

Please Educate Allah’s Children with Equality

The Power Eyes of Allah C (Sees) Everything

Posted in Uncategorized | Leave a comment

12 Jewels of Islam

1.  KNOWLEDGE – Knowledge is the science of facts. Knowledge is to know why, and why is why. Knowledge was made to manifest in three parts; looking, listening, and observing.

2.  WISDOM – Wisdom is the vehicle in which a wise man lets his knowledge known.

3. UNDERSTANDING – Understanding is to see things as they clearly are and not as they appear to be. God must possess unlimited understanding to properly deal with the many problems of his present day, and world.

4.  FREEDOM – Freedom is what the Gods of the universe demand immediately. Freedom is the ability to choose what you want for yourself and your family without interference from the devil and his wicked civilization.

5.  JUSTICE – Justice is what we the Black nation deserve and demand.  There is no justice for the Blackman here in America.  Justice is ones rewards or penalties for ones ways and actions. The Blackman has been severely penalized, and unfairly treated. We have received just a cold shoulder.

6. EQUALITY – Equality is to want for your brother and a-alike as you would want for yourself. Equality is to be equal in everything (knowledge, wisdom, and understanding) with your righteous brothers and sisters.

7. FOOD – Food is the proper nourishment one needs to sustain to exist mentally and physically. The wrong food is Christianity mentally, and swine physically.

8. CLOTHING – Clothing is the proper protection from a negative environment. The proper protection from the devils civilization is knowledge of self and the culture of Islam, and the proper protection from cold weather is a coat.

9. SHELTER – Shelter is the kingdom of the Gods. Gods’ kingdom protects his family from the devils of society, thus as a family they can deal with supreme civilization and righteousness. Gods’ kingdom must be strong and he must rule it justly and wisely.

10. LOVE – Love is the elevation of understanding. God does not fall in love because he is love. We as a nation must learn to love ourselves before we love someone else.

11. PEACE– Peace is the absence of confusion and the universal greeting among the Gods and the Earths. Peace is the state of tranquility and restfulness.

12. HAPPINESS – Happiness is the mental and inner joy and satisfaction with oneself. Happiness is to know who you are?, why you are?, and what prescribed laws you must carry out as the said person of that ability?.

Posted in Uncategorized | Leave a comment